Geschiedenis

Geschiedenis van Voet en Goed

Vele jaren ervaring met podotherapie, podologie, wandelsport, outdoor en running

 

Sportzaak Ambition

Toen Susan Lamers op de MDS (Middelbare Detailhandel School) een differentiatie moest kiezen, hoefde ze daar niet lang over na te denken. Met een sportieve achtergrond was de richting ‘sport’ een logische keuze voor haar. In 1993 behaalde ze haar diploma aan de MDS waarna ze met behulp van haar ouders aan de Markt in Hapert een pand kon kopen om sportzaak ‘Ambition’ op te starten. In de eerste jaren verkocht ze artikelen voor zeer uiteenlopende sporten. Susan vertelt: “Ik wilde de mensen niet teleurstellen, daarom schreef ik alles op. Wanneer ze dan later terugkwamen wist ik precies wat ze eerder gekocht hadden en daardoor kon ik ze beter advies geven”. Dat is typerend voor Susan, ze vindt het erg belangrijk om haar klanten de best mogelijke service te verlenen en ze is oprecht geïnteresseerd in hun sportieve activiteiten.

 

Voet en Goed

Door de jaren heen veranderde er veel op het gebied van sportartikelen. De mode kreeg een steeds grotere invloed. Het merk was vaak belangrijker dan de functionaliteit van een product. Dat was een richting die niet paste bij Susan dus besloot ze in 2010 het roer om te gooien. Ze veranderde de naam van haar bedrijf in ‘Voet en Goed’ en ging zich specialiseren in outdoor, wandelsport, running en podologie. Daarmee werd haar winkel een voorloper qua assortiment, inrichting en sfeer.

 

Vakmanschap en service

Wat al die jaren onveranderd is gebleven is het vakmanschap en de uitstekende service. Niet alleen Susan maar ook haar medewerkers hebben een gedegen opleiding achter de rug en beschikken over een ruime ervaring op het gebied van wandelsport, running, outdoor en podologie en podotherapie.

Wanneer je de zaak binnenloopt valt een royale, uitnodigende leestafel onmiddellijk op. Daar kun je op je gemak plaatsnemen terwijl schoenen of andere kledingstukken tevoorschijn gehaald worden. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee kun je vervolgens in alle rust schoenen uitproberen, kleding passen of je voeten laten onderzoeken. Natuurlijk is iedereen ook welkom om binnen te lopen voor een goed advies of gewoon voor een gezellig praatje.