rugzak-vierdaagse-nijmegen-voetengoed.jpg (229 KB)

 

 

HET ONTSTAAN VAN VOET EN GOED

Ervaring, expertise en energie

Met een uitgesproken sportief karakter en tomeloze energie, specialiseerde eigenaresse Susan Lamers zich op de MDS (Middelbare Detailhandel School) in de Sport. Na het behalen van haar diploma, kocht de jonge, gedreven Susan in 1993 een pand aan de Markt in Hapert, waar ze haar sportzaak Ambition opende.
De eerste jaren als ondernemer verkocht Susan artikelen voor zeer uiteenlopende sporten. Susan wilde vooral haar bezoekers niet teleurstellen, dus schreef ze alles op. Bij een volgende bezoek wist ze dan precies wat eerder verkocht was en kon ze het beste advies aan haar klanten geven. Typisch Susan: de beste service, persoonlijke benadering en oprechte interesse in de sportieve kant van haar klant.

 

Ambition werd Voet en Goed

De invloed van de mode op het gebied van sportartikelen maakte dat het merk vaak belangrijker was dan de functionaliteit van het product. Daar wilde Susan niet in mee, dus gooide zij het vanaf 2010 over een andere boeg. Ambition werd Voet en Goed! De specialist in outdoor, wandelsport, running en podotherapie. Door deze specialisatie kan Voet en Goed haar klanten de persoonlijkheid en gemoedelijkheid blijven bieden die zo belangrijk is voor Susan en daarnaast het allerbeste aanbieden op het gebied van wandelen en hardlopen, van de beste schoenen en kleding tot aan de onmisbare accessoires en professionele hulp bij klachten aan de voeten.

 

Vakmanschap, service en gezelligheid

Door de jaren heen is er veel veranderd, maar wat altijd bleef en zal blijven is het uitmuntende vakmanschap en de uitstekende service. Zowel Susan als haar medewerkers zijn vaktechnisch goed geschoold en hebben ruime ervaring op het gebied van wandelen, running, outdoor en podotherapie. Maar ook bezit het team de gastvrijheid en toegankelijkheid die de winkel zo’n prettige sfeer geven.
Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, neem je plaats aan de royale leestafel, terwijl een medewerker alles uit de schappen haalt om jou te voorzien van degelijk advies en de beste producten. In alle rust pas jij je kleding, probeer je schoenen uit of laat je je voeten onderwerpen aan een vakkundige analyse. Iedereen is welkom, wandel eens binnen bij Voet en Goed.