Outdoor / wandelsport

Bent u een ervaren wandelaar of bent u juist een beginner. Bij Voet & Goed kunt u altijd terecht voor een goed advies en voor het beste materiaal. Ervaren wandelaars weten dat een goede uitrusting het halve werk is, dat geldt voor iedere afstand en voor alle soorten terrein.

 

Wandelschoenen

Schoenen kunnen waterdicht zijn, een veel gebruikt product om daarvoor te zorgen is Gore-Tex. Daarnaast dienen ze voldoende comfort en steun te bieden. Dankzij de ruime ervaring en expertise van Susan Lamers en haar medewerkers kunnen zij uitstekend helpen bij het maken van de juiste keuze. Doordat ze bovendien gediplomeerd podoloog of podotherapeut zijn, weten ze of een aangepaste inlegzool of inlay nodig is. Mocht dat het geval zijn, bestaat de mogelijkheid deze direct aan te meten. Om de voeten optimaal te verzorgen zijn goede wandelsokken, zonder knellende naden onontbeerlijk.

 

 

Wandelkleding

Kleding van fijn en zacht materiaal hoort de huid droog te houden en mag geen koud gevoel geven tijdens de rust. Met name tijdens meerdaagse wandelingen is het bovendien een groot voordeel wanneer het licht van gewicht is en snel droogt. Ook regenkleding mag niet ontbreken in een goede uitrusting. Bij Voet en Goed vindt u diverse merken die broeken en jassen leveren die zijn gemaakt van ‘ripstop’ en afgewerkt met getapete naden wat een grote waterdichtheid garandeert.

 

 

Rugzak met watertas

Vooral tijdens wat langere wandeltochten mag een goede rugzak niet ontbreken maar ook voor kortere dagtochten is het geen overbodige luxe. In beide gevallen biedt Voet en Goed een ruime keuze. Een persoonlijk advies van Susan of een van haar medewerkers zal helpen om de juiste producten te kiezen die nodig zijn voor uw doel. Bovendien kunt u bij hen terecht voor allerlei tips die kunnen zorgen voor nog meer gemak en plezier tijdens uw tochten. Zo zullen vast niet alle beginnende wandelaars de voordelen kennen van een goede watertas in de rugzak. Doordat u tijdens het wandelen een slokje water kunt nemen, is het veel makkelijke om de vochtbalans op peil te houden. Dat is slechts een voorbeeld van de vele tips en adviezen die u bij Voet & Goed kunt verwachten.

Dankzij een uitgebreide collectie zult u bij Voet en Goed zeker kunnen vinden wat u nodig heeft.