trailrunning.png (245 KB)

Trailrunning

Maak trailrunning heerlijk

Hardlopen gaat niet vanzelf, vraag maar aan je benen en je hart. Voeg daar bospaden, singletracks, zandvlakten en uitdagende natuurlijke obstakels aan toe en je bent aan het trailrunnen.
Wat dat vraagt van je lijf en je hart?! Trailrunning is een hele goede manier om je conditie te verbeteren of te behouden en je lichaam sterk te maken. Heerlijk in de buitenlucht werken aan je gezondheid. Maar wat krijgen vooral die voeten het te verduren! Zonder goede schoenen, geen lange runningcarrière. En wat te denken van je lichaamstemperatuur? Deze kan aardig oplopen tijdens het trailrunnen, zelfs wanneer het wat frisser is buiten. Bij Voet en Goed weten we precies wat jij nodig hebt om goed aangekleed jouw trailrun-uitdaging aan te gaan.

 

Trailrunschoenen

Wat voor trailrunner ben jij? Op welke ondergrond kun jij het beste uit de voeten? Wat hebben jouw voeten nodig aan pasvorm en ondersteuning? Meten is weten, breng een bezoek aan Voet en Goed en jouw perfecte trailrunschoen gaat jou verder brengen. Met een podoloog en podotherapeut in het team, ben jij verzekerd van de deskundigheid die jouw voeten nodig hebben. Wij meten jouw voeten in beweging en stilstand, stellen precies de juiste vragen en passen daar ons advies op aan. Ook aan eventuele inlegzolen of steunzolen wordt aandacht besteed en zelfs het nut van sokken wordt toegelicht. Wij werken enkel met vooraanstaande merken, dus je komt bij ons de winkel louter kwaliteit schoenen en accessoires tegen. Professioneel advies gecombineerd met de beste artikelen.

 

Trailrun- en hardloopkleding

Tijdens een running activiteit kan je interne temperatuur flink stijgen. Fris vertrekken en oververhit thuis komen, komt vaak voor. Het is echt heel belangrijk dat je zorgt voor kleding die het transpiratievocht afvoert, dat je tijdens het trailrunnen of hardlopen niet afkoelt en dat de kleding comfortabel zit. En ook het oog wil wat… Je mag er tijdens jouw training best leuk uitzien, toch?
Geen schurende naden, licht van gewicht, temperatuurbestendig en dat allemaal in de kleur die jou zo mooi staat. Het assortiment trailrun- en hardloopkleding bij Voet en Goed is groot, voor iedere hardloper wat wils.

Trek een sprintje richting de winkel, laat je informeren en jouw trailrunavontuur kan beginnen.

 

 

 

trailschoenen maraton wedstrijden bergen.jpg (321 KB)