Wie wij zijn

Susan Lamers

Podoloog

 

Sport is altijd mijn grote passie geweest. In mijn jeugd heb ik fanatiek geturnd, jammer genoeg was ik genoodzaakt om daarmee te stoppen vanwege een rugoperatie. Toen ik vervolgens tijdens mijn opleiding aan de MDS een differentiatie moest kiezen wist ik meteen dat het ‘sport’ moest worden want daar wilde ik graag mee bezig zijn.

 

Inmiddels ben ik alweer 25 jaar eigenaresse van Voet en Goed. Nog steeds heb ik iedere dag veel plezier in mijn werk ook al is het hard werken als kleine, zelfstandige ondernemer. Mijn eigen inzet en ontwikkeling zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn, daardoor blijven ze terugkomen.

 

Door een ansichtkaart ‘Gegroet vanuit Voet & Goed’ te versturen naar familie of vrienden of via doorvertellen brengen bezoekers bovendien nieuwe klanten mee en dat maakt mij heel content. Ik probeer me altijd te verplaatsen in de klant en vraag me af hoe ik zelf geholpen zou willen worden, daardoor kan ik makkelijker meedenken in oplossingen.

Dagelijks ben ik actief in de winkel, het is mooi om mensen te adviseren en motiveren te bewegen. Iedere keer geniet ik ervan wanneer een klant de winkel tevreden verlaat.

Luc Schoofs

Podotherapeut

 

Een kantoorbaan zag ik niet zitten, liever wilde ik werken met mensen en met mijn handen. De opleiding podotherapie was dan ook een logische keuze voor mij. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven waarna ik ben gaan werken bij een gespecialiseerde podotherapiepraktijk. Daar heb ik de mogelijkheid om me verder te ontwikkelen en veel ervaring op te doen. Ik kan mensen vooruit helpen en blij maken, dat en de grote diversiteit zijn de mooiste aspecten van mijn vak.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of fietsen, als het tenminste mooi weer is. Tijdens vakanties vind ik het leuk om met mijn vriendin steden te doorkruisen of met vrienden op roadtrip te gaan. Vrijheid en gezelligheid zijn heel belangrijk voor mij. Daarom bevalt het mij zo goed om op donderdag en zaterdag als podotherapeut bij Voet & Goed te werken.

 

Uw voeten, schoenen en looppatroon worden nauwkeurig onderzocht en onder het genot van een lekker bakje koffie krijgt u een passend advies en eventueel wordt er een behandelplan opgesteld.

Graag zie ik u bij Voet & Goed.

Linda vd Bossche

Verkoopadviseur

 

Hoi, mijn naam is Linda vd Bossche. 

Ik ben getrouwd met Bart en we hebben samen een tweeling Max en Lieke. 

Van jongs af aan heb ik diverse sporten beoefend o.a. turnen, handbal en hardlopen. Ik geef al zeker 15 jaar les op verschillende sportscholen in de regio.

 

Toen Susan mij vroeg om te komen werken bij Voet en Goed leek mij dat een leuke uitdaging en goed aansluiten op mijn interesse in de sport. De cursus sportschoenadviseur heb ik met succes afgerond. Ik ga mij nu verdiepen in de cursus voetkundig sportadviseur.

 

Graag sta ik jullie te woord onder het genot van een bakje koffie in onze gezellige winkel.