Running

Hardlopen vraagt veel van onze voeten. Schoenen van een uitstekende kwaliteit met de juiste eigenschappen om blessures zoveel mogelijk te voorkomen zijn daarbij onmisbaar. Ook makkelijke zittende kleding die transpiratie opneemt en ventileert is belangrijk. Bij Voet en Goed krijgt u een professioneel en vrijblijvend advies en u kunt kiezen uit een breed assortiment.

 

Hardloopschoenen

Combineer de persoonlijke ervaring van Susan Lamers met haar expertise als podoloog en haar jarenlange ervaring dan weet je dat je een deskundig advies krijgt wanneer je op zoek bent naar de juiste hardloopschoen. Uiteraard moet de schoen niet alleen een goede pasvorm hebben maar ook de juiste demping bieden. Door de voeten en de manier van lopen te bekijken en door de goede vragen te stellen over het doel waarvoor de schoenen bestemd zijn, weet Susan welk merk en type het meest geschikt is. Sokken, zoals Falke X-Socks zorgen voor nog meer ondersteuning bij het hardlopen.

 

Hardloopkleding

Wie gaat hardlopen zal veel transpireren. Hardloopkleding moet daarom in staat zijn om het transpiratievocht goed af te voeren en het moet bovendien zorgen dat je niet teveel afkoelt. Met merken als ‘Asics’, 'Li-Ning', ‘Odlo’ en ‘X-Socks’ in de collectie ben je ook op het gebied van hardloopkleding bij Voet & Goed aan het juiste adres.