Markt 54, 5527 EN Hapert
0497 - 38 64 48

info@voetengoed.nl

 

Openingstijden: 

maandag :   gesloten
di t/m vr   9.30-12.30 en van 13.30-18.00
zaterdag     9.30-16.00

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij tussen de middag gesloten van 12.30-13.30 uur

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

info@voetengoed.nl
Contacteer ons

 

Wandelschoenen van Hanwag, Lowa

Ben je op zoek naar wandelschoenen van het merk Hanwag of Lowa? Bij Voet en Goed in Hapert, nabij Reusel, vind je een uitgebreide selectie wandelschoenen van deze en andere topmerken. Ons gespecialiseerde team staat voor je klaar met advies over welke wandelschoenen jij het best kunt laten aanmeten. Of je nu regelmatig korte wandelingen maakt of een zware trektocht plant, onze collectie omvat schoenen die geschikt zijn voor diverse outdooractiviteiten en biedt opties voor elk type wandelaar.

 

Neem contact met ons op of kom gerust langs

Contacteer ons

 

Stevige wandelschoenen van topmerken als Hanwag en Lowa

De wandelschoenen van Hanwag en Lowa staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De schoenen zijn ontworpen om wandelaars van alle niveaus te ondersteunen op elke tocht. Hanwag biedt stevige wandelschoenen met een goede pasvorm. Lowa daarentegen is beroemd om zijn lichtgewicht, ademende wandelschoenen die ongeëvenaarde steun en comfort bieden, zelfs op de meest uitdagende paden. Als voetenspecialist helpen we je graag met persoonlijk advies over welke van deze wandelschoenen jij het best kunt laten aanmeten.

 

Laat jouw nieuwe wandelschoenen professioneel aanmeten

Een goede pasvorm is van groot belang bij het kiezen van wandelschoenen. Daarom bieden wij persoonlijk advies over wandelschoenen en de mogelijkheid om ze te laten aanmeten door onze deskundigen. We nemen de tijd om jouw voeten grondig te analyseren en werken samen met een voetpodoloog om ervoor te zorgen dat jouw schoenen perfect passen. Indien nodig, kunnen we ook steunzolen in wandelschoenen integreren om extra ondersteuning en comfort te bieden. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw schoenen niet alleen passen bij jouw voeten, maar ook bij jouw wandelambities en de specifieke eisen van jouw geplande outdooractiviteiten.

 

Bezoek ons voor persoonlijk advies en een breed assortiment

We nodigen je uit om langs te komen in onze winkel voor persoonlijk advies en het laten aanmeten van de wandelschoenen. Ontdek ons grote aanbod van wandelschoenen van topmerken zoals Hanwag en Lowa en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers. Zij kunnen je helpen bij het aanmeten van de perfecte wandelschoenen die passen bij jouw voeten en wandelbehoeften.

 

 

Wandel kleding