Leg je voeten in de wandelwatten

Leg je voeten in de wandelwatten

Jouw voeten dragen je áltijd, dat is nogal wat

Leg je voeten in de wandelwatten

Jouw voeten dragen je áltijd, dat is nogal wat. Wist je dat wanneer je loopt, de druk op je voeten oploopt tot maar liefst drie keer jouw lichaamsgewicht? Van nature zijn de voeten daar voor gemaakt, toch is het niet gek dat een voet soms uit de pas gaat lopen.
Vergroeiing van de voeten door verlies van spierkracht, afname van de botdichtheid of vermindering van de peeswerking in de voet. Allemaal redenen waardoor de stand en de werking van de voet verandert en mogelijk vervelende pijn veroorzaakt.

 

Voorkom irritatie en pijn door goede wandelschoenen

Zoveel mensen, twee keer zoveel voeten… Iedere voet is anders, maar iedere voet verdient het beste. Wanneer je voeten niet op de juiste manier kunnen functioneren, kan dat leiden tot veel andere lichamelijke ongemakken. Denk aan gevoelige enkels, geïrriteerde knieën, zeurende onderrug en pijnlijke heupen. Geef ongemak geen kans, zorg dat je blijft bewegen, klachtenvrij. Trakteer jouw voeten en jezelf op de best passende wandelschoenen.

 

Voor elke voet een wandelschoen

Of je nu smalle voeten hebt, een hallux valgus of rigidus (vergroeiing van de grote teen), een brede voorvoet of sterke voeten die in de gemiddelde range vallen, elke voet is gebaat bij de juiste wandelschoen. Zo heeft het merk HANWAG voor ieder type voet wandelschoenen met de perfecte pasvorm. Voor de fanatieke hiker, de recreatieve wandelaar, de lange-afstands-loper, met of zonder pijnklachten. HANWAG maakt wandelschoenen zonder naden rondom de bal van de voet om wrijving op de gevoelige gewrichten te voorkomen. Ook ontwikkelden ze de bredere teenbox, om de voorvoet en tenen de ruimte te geven tijdens beweging. De vijf leesten die ze ontwikkelden hebben ze gegoten in een keur aan diverse modellen wandelschoenen.

 

Het beste advies voor de comfortabelste wandelschoenen

Maar welke wandelschoenen moet je nu hebben, wat voor voeten heb jij? Dat weten we bij Voet en Goed! Met onze expertise meten en beoordelen we je voeten en geven we eerlijk advies en dat allemaal onder het genot van een heerlijk kopje koffie.
Wandelen is voor de mens de meest natuurlijke manier van bewegen, dus wij zullen er alles aan doen om jou ‘aan de wandel’ te krijgen. Niks is zo fijn als pijnvrij lopen in de buitenlucht. Zien we je snel in de winkel?

 

Wandel zoveel je kunt, aan de schoenen kan het niet liggen!

 

< Terug