Voet en Goed blog over wandelschoenen

Voet en Goed 30 jaar

Dat vraagt om een feestje

Susan Lamers opende in 1993 Ambition, dé allround sportzaak voor Hapert en omgeving. In de afgelopen 30 jaar is de zaak gegroeid tot het huidige Voet en Goed, specialist in outdoor-activiteiten. Tijd om herinneringen op te halen en dankbaarheid te tonen aan onze klanten.

Lees meer >

Onderhoud kleding en schoenen

Onderhoud voor duurzaamheid
Door goed voor je kleding en schoeisel te zorgen, gaan ze langer mee, blijven ze mooi en behouden ze hun functie. Gedegen onderhoud komt de kwaliteit en houdbaarheid van alle kleding en schoenen ten goede. Maak dus tijd om af en toe wat klein onderhoud te plegen. Ga jij met ons mee voor duurzaam?

Lees meer >

Zolen

Verstevig je tred met podotherapie

Slenteren, lopen, wandelen, hiken, hardlopen of trailrunning, het zijn onze voeten die ons dragen. Dat niet iedere voet moeiteloos beweegt op de manier die je mag verwachten, weten maar al te veel mensen. Denk hierbij aan klachten zoals hielspoor, voorvoetklachten, maar ook knie-, heup- of rugklachten.

Lees meer >

Wat neem je mee als je gaat wandelen?

Het gemak van het starten vanuit thuis, maakt wandelen toegankelijk voor iedereen en eenvoudig om aan te beginnen. Dus kom van de bank en ga een blokje om in de frisse lucht, het zal je goed doen. Ben jij inmiddels een fervent wandelaar of hiker, dan heb jij het genot van wandelen allang ontdekt. Geweldig toch?!

Lees meer >

Goed voorbereid op pad

Dat een goede voorbereiding vaak het halve werk is, is niets nieuws

Dat geldt ook voor jouw outdoor activiteiten. Zorg dat je voldoende drinken meeneemt voor onderweg, wellicht iets te eten voor de langere afstanden, sleutels, zakdoekjes en natuurlijk jouw telefoon. Maar waar laat je al die spullen als je vrij wil bewegen? Een rugzak is onmisbaar.

Keuzestresshulp bij Voet en Goed

Lees meer >

Leg je voeten in de wandelwatten

Jouw voeten dragen je áltijd, dat is nogal wat

Wandelen op de juiste schoen
Wandelen is de meest natuurlijke manier van bewegen voor de mens. Wij vinden natuurlijk dat je nooit genoeg kunt wandelen. Omdat je voeten jou dragen, is het belangrijk om ze te koesteren. Leg je voeten in de watten en wandel nog fijner. Lees in de nieuwste blog alles over wandelschoenen.

Lees meer >