Goed voorbereid op pad

Goed voorbereid op pad

Dat een goede voorbereiding vaak het halve werk is, is niets nieuws

Dat een goede voorbereiding vaak het halve werk is, is niets nieuws. Dat geldt ook voor jouw outdoor activiteiten. Zorg dat je voldoende drinken meeneemt voor onderweg, wellicht iets te eten voor de langere afstanden, sleutels, zakdoekjes en natuurlijk jouw telefoon. Maar waar laat je al die spullen als je vrij wil bewegen? Een rugzak is onmisbaar.

 

Keuzestresshulp bij Voet en Goed

Je besluit staat vast: een backpack it is! En dan kom je in een wereld waar je het bestaan niet van wist… Wat een keuze! Voet en Goed to the rescue. Afhankelijk van de wandelingen die je maakt, de hardlooptrainingen die je op de planning hebt staan, voor elk outdoor avontuur hebben we een passende backpack, heupband of drinkzak.
Voet en Goed werkt met name met Deuter als het gaat om rugzakken en aanverwante accessoires.


Duurzaam Deuter

Het merk Deuter heeft zijn strepen verdiend in de afgelopen 125 jaar. Al meer dan een eeuw vernieuwt en verbetert deuter zichzelf door verantwoord en milieuvriendelijk te werken, een duurzame missie te hanteren, PVC-vrij te produceren en steeds meer producten te maken van gerecycled materiaal (bluesign gecertificeerd). De rugdraagsystemen van deuter staan voor optimale pasvorm en ventilatie. De visie en missie van Deuter sluiten naadloos aan bij onze gedachten, vandaar dat we Deuter graag een hoofdrol geven in ons backpack-assortiment.


Backpack advies en service

Maak wandelen, hardlopen en hiken nóg leuker door je uitrusting uit te breiden met de ultieme bagagedrager. Wandel binnen bij Voet en Goed en ga bepakt met het juiste advies, de beste service en perfect passende draagsysteem jouw outdoor activiteit tegemoet.


Licht, luchtig en lichtvoetig

Voet en Goed staat in de startblokken om jou te voorzien van advies om jou op de meest comfortabele manier naar buiten te loodsen. We leggen zelfs uit hoe je jouw rugzak afstelt, zodat je amper in de gaten hebt dat je hem draagt. Ook mag je gebruik maken van Deuter’s reparatieservice. Informeer gerust naar ons aanbod van producten die in jouw rugzak passen of diensten die jouw voeten al wandelend laten dansen.
Tot ziens in de winkel waar een heerlijk kopje koffie op je wacht.

 

< Terug