Zolen

Zolen

Verstevig je tred met podotherapie

Verstevig je tred met podotherapie
Slenteren, lopen, wandelen, hiken, hardlopen of trailrunning, het zijn onze voeten die ons dragen. Dat niet iedere voet moeiteloos beweegt op de manier die je mag verwachten, weten maar al te veel mensen. Denk hierbij aan klachten zoals hielspoor, voorvoetklachten, maar ook knie-, heup- of rugklachten. Gelukkig kunnen klachten verlicht, verholpen of voorkomen worden door het gebruik van persoonlijk aangemeten zolen. De podoloog en podotherapeut van Voet en Goed zijn specialisten in het ondersteunen van jouw activiteiten waarbij jouw voeten leidend zijn.

 

Ondersteun jouw voeten met de juiste zolen
Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we jouw klachten en hetgeen je verwacht van je voeten. Hierbij zoeken wij de juiste ondersteuning. De podotherapeut slaat daarna driftig aan het meten en analyseren om jouw zolen passend te maken voor jouw behoeften. Met een loop- en voetanalyse, het meten van de drukpunten en het vaststellen van eventuele afwijkingen in de voet, wordt jouw gepersonaliseerde zool in ons eigen podolab speciaal voor jou op maat gemaakt.
In de meeste gevallen wordt het raadplegen van een podotherapeut en het laten aanmeten van zolen vergoed door de zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor altijd de voorwaarden van je zorgpolis.

 

De noodzaak van gecertificeerde werkzolen
Wanneer je voor je werk veiligheidsschoenen draagt, is het van groot belang om te kiezen voor gecertificeerde zolen. Werkschoenen moeten voldoen aan hele strenge veiligheidseisen, dus ook de zool die vervangen gaat worden, moet binnen deze eisen vallen. Voet en Goed levert ook deze gecertificeerde steunzolen, vraag gerust naar de mogelijkheden en vergoedingen. Veiligheid en comfort boven alles.

 

Zolen en passende schoenen
Aangepaste zolen kunnen worden ingemeten in jouw eigen schoenen, mits de binnenzool en schoen dit toelaten. Natuurlijk bekijken we ook kritisch jouw schoeisel en waar nodig adviseren we welke schoenen het best passen bij jouw manier van bewegen in combinatie met jouw eventuele klachten of irritaties.
Gebruik de expertise van Voet en Goed om jouw gestel de ondersteuning te geven waar het om vraagt. Schakel de kennis, kunde en ervaring in van de podoloog en podotherapeut om zonder ongemak de outdoor activiteiten te ondernemen waar jij blij van wordt.
Zet jouw routeplanner op Voet en Goed, plaats jouw eerste stap in de winkel en wandel zorgeloos de toekomst tegemoet.

 

Neem contact op voor al je vragen over steunzolen, werkschoenen en podotherapie of laat je informeren in de winkel.

 

 

< Terug