Voet en Goed 30 jaar

Voet en Goed 30 jaar

Dat vraagt om een feestje

Susan Lamers opende in 1993 Ambition, dé allround sportzaak voor Hapert en omgeving. In de afgelopen 30 jaar is de zaak gegroeid tot het huidige Voet en Goed, specialist in outdoor-activiteiten. Tijd om herinneringen op te halen en dankbaarheid te tonen aan onze klanten.

Daarom organiseren we samen met W.S.V. de Grenslopers een jubileum-wandeltocht. Maar ook de niet-wandelaars worden getrakteerd. Een bomvol programma met cadeaus, muziek, lekkers en gezelligheid.

 

Wat:                                   Haopertse Gaoper Tocht
Wanneer:                           zondag 24 september vanaf 08.00 uur starten
Waar:                                 Start bij MFA, Finish bij Voet en Goed
Afstanden:                         10, 15, 20 of 25 kilometer
Inschrijfkosten:                   € 3,00 p/p
Tussenstop:                        met zang van Jolanda van den Berghe
  

Tijdens de wandeling kun je zomaar in de prijzen vallen. Zo worden 30 paar sokken weggegeven, een vest, een ademende jas en een paar wandelschoenen. Dat is de moeite van het lopen waard.

Vanaf 12.30 uur barst het echte feest los bij Voet en Goed aan de Markt in Hapert. Tot 15.30 uur zorgt Mrs. P. Rules! voor muziek en zijn er volop Dutch Dumplings (heerlijk gevulde deegpakketjes) die geserveerd worden met Fortune koffie.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kom jij zondag 24 september confetti knallen, serpentine smijten en cadeaus koppen? De winkel is de hele dag geopend, dus je hoeft je niet in te houden als je iets moois ziet hangen.

 

Tot ziens op 24 september!

 

Het team van Voet en Goed

 

< Terug