Markt 54, 5527 EN Hapert
0497 - 38 64 48

info@voetengoed.nl

 

Openingstijden: 

maandag :   gesloten
di t/m vr   9.30-12.30 en van 13.30-18.00
zaterdag     9.30-16.00

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij tussen de middag gesloten van 12.30-13.30 uur

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

info@voetengoed.nl
Contacteer ons

 

Hielpijn bij kinderen

Hielpijn bij kinderen is een veelvoorkomend probleem dat ouders en verzorgers niet mogen negeren. Deze pijn kan een signaal zijn van verschillende onderliggende voetproblemen, variërend van overbelasting tot specifieke aandoeningen zoals de ziekte van Sever, een groeipijnsyndroom dat de hiel beïnvloedt. Bij Voet en Goed in Hapert begrijpen we de zorgen van ouders en verzorgers over de voetgezondheid van hun kinderen en bieden we gespecialiseerde zorg om deze jonge voeten te ondersteunen.

 

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze specialisten

Maak een afspraak

 

De aanpak en behandeling van hielpijn bij kinderen

De aanpak van hielpijn bij kinderen vereist een zorgvuldige beoordeling en een op maat gemaakte behandeling. Steunzolen voor kinderen kunnen een effectieve oplossing bieden door extra steun te geven aan de voet en de druk op de hiel te verminderen. Deze aanpassingen helpen om de voet in een betere positie te brengen en kunnen aanzienlijke verlichting bieden van de pijn. Daarnaast is het raadzaam om een afspraak te maken met onze voetpodoloog, die gespecialiseerd is in pediatrische voetzorg. Wij helpen graag met het aanmeten van de juiste wandelschoenen zodat de pijn in de voeten verminderd wordt.

 

Krijg deskundig advies

Als jouw kind last heeft van hielpijn, nodigen wij je uit om langs te komen bij Voet en Goed voor uitgebreid advies. Onze deskundige medewerkers en gespecialiseerde voetenspecialisten zijn toegewijd aan het bieden van de beste zorg voor de voeten van jouw kind. We bieden een scala aan oplossingen, waaronder op maat gemaakte steunzolen, om de hielpijn bij kinderen te verlichten en de algehele voetgezondheid te verbeteren. Laat ons ervaren team je helpen de oorzaak van de hielpijn van jouw kind aan te pakken en samen te werken aan een pijnvrije toekomst.

 

 

Wandel kleding