Markt 54, 5527 EN Hapert
0497 - 38 64 48

info@voetengoed.nl

 

Openingstijden: 

maandag :   gesloten
di t/m vr   9.30-12.30 en van 13.30-18.00
zaterdag     9.30-16.00

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij tussen de middag gesloten van 12.30-13.30 uur

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

info@voetengoed.nl
Contacteer ons

 

Podoschoenen

Podoschoenen zijn speciaal ontworpen schoenen die extra steun en comfort bieden aan mensen met voetproblemen of die extra zorg nodig hebben voor hun voeten tijdens het lopen of staan. Deze schoenen zijn een uitkomst voor iedereen die waarde hecht aan gezondheid en welzijn van hun voeten, vooral voor de actieve buitensporters onder ons. Bij Voet en Goed begrijpen we het belang van goede voetverzorging en bieden we een breed scala aan podoschoenen die stijl combineren met functionaliteit.

 

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze specialisten

Maak een afspraak

 

Podoschoenen zijn een zegen voor wandelliefhebbers?

Tijdens het wandelen is het noodzakelijk om schoenen te dragen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook de juiste ondersteuning bieden. Onze voetpodologen helpen graag met het aanmeten van de juiste schoenen. Podoschoenen zijn hier uitermate geschikt voor, aangezien ze zijn ontworpen om de voet in de juiste positie te houden en de druk gelijkmatig te verdelen over de gehele voetzool. Dit is bijzonder belangrijk voor wandelaars die kampen met specifieke voetklachten zoals achillespeesklachten. Ook bij pijn onder de voetzolen kunnen podoschoenen een goede investering zijn. Combineer deze stevige schoenen met onze kwalitatieve wandelkousen om voetproblemen te verminderen of zelfs voorkomen.  

 

Ontdek ons assortiment aan stevige schoenen

Ben je op zoek naar podoschoenen die jouw actieve levensstijl ondersteunen? Kom dan langs bij ons in de winkel voor uitgebreid advies. Onze voetenspecialisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte schoenen die niet alleen passen bij jouw voetvorm en specifieke behoeften, maar ook bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu behoefte hebt aan schoenen die specifiek zijn ontworpen voor voetklachten, of gewoon op zoek bent naar een paar comfortabele wandelschoenen voor jouw volgende wandeltocht, bij ons vind je wat je zoekt. Kom langs en ontdek een divers aanbod van merken en modellen.

 

 

Wandel kleding