Markt 54, 5527 EN Hapert
0497 - 38 64 48

info@voetengoed.nl

 

Openingstijden: 

maandag :   gesloten
di t/m vr   9.30-12.30 en van 13.30-18.00
zaterdag     9.30-16.00

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij tussen de middag gesloten van 12.30-13.30 uur

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

info@voetengoed.nl
Contacteer ons

 

Wandelkousen

Wandelkousen zijn een onmisbaar onderdeel van de uitrusting voor elke wandelaar. Ze bieden niet alleen extra comfort tijdens lange tochten, maar spelen ook een belangrijke rol in het voorkomen van blaren, wrijving en andere voetproblemen. Een goede wandelkous beschermt jouw voeten tegen de weerselementen, ondersteunt de voetboog en zorgt voor optimale temperatuurregulatie. Bij Voet en Goed in Hapert helpen we je graag bij het kiezen van de juiste kousen voor jouw outdooractiviteiten.

 

Neem contact met ons op of kom gerust langs

Contacteer ons

 

Kies de perfecte wandelkousen voor jouw avontuur

Bij het selecteren van wandelkousen is het belangrijk om rekening te houden met de lengte, het materiaal en de dikte van de kous die het beste bij jouw activiteiten passen. Kousen met steunzolen bieden extra ondersteuning voor wandelaars met specifieke voetbehoeften, terwijl materialen zoals merinowol vocht afvoeren en geurtjes minimaliseren. Het dragen van de juiste kousen kan ook helpen om pijn onder de voet tijdens het wandelen te verminderen, door een betere demping en ondersteuning te bieden. Bovendien complementeren ze jouw wandelkleding door een extra laag bescherming en comfort te bieden. In onze winkel vind je een breed scala aan wandelkousen van diverse merken, die zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

 

Ontdek onze collectie en krijg deskundig advies

Kom langs in onze winkel en laat je voorzien van uitgebreid advies over wandelkousen door onze voetenspecialist. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte kousen die passen bij jouw wandelschoenen, activiteiten en persoonlijke voorkeuren. Ontdek onze collectie en vind de kousen die jouw voeten de beste ondersteuning en comfort bieden.

 

 

Wandel kleding