Markt 54, 5527 EN Hapert
0497 - 38 64 48

info@voetengoed.nl

 

Openingstijden: 

maandag :   gesloten
di t/m vr   9.30-12.30 en van 13.30-18.00
zaterdag     9.30-16.00

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij tussen de middag gesloten van 12.30-13.30 uur

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

info@voetengoed.nl
Contacteer ons

 

Steunzolen in wandelschoenen

Steunzolen in wandelschoenen zijn een gamechanger voor wandelliefhebbers die op zoek zijn naar extra comfort en ondersteuning tijdens hun avonturen in de buitenlucht. Deze op maat gemaakte inlegzolen bieden niet alleen een betere pasvorm, maar zorgen ook voor een correcte voetpositie, wat belangrijk is om voetpijn en andere gerelateerde klachten te voorkomen. Kom langs bij Voet en Goed in Hapert en laat jouw steunzolen aanmeten door experts.

 

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze specialisten

Maak een afspraak

 

Vind de perfecte steunzolen voor jouw wandelschoenen

Het kiezen van de juiste steunzolen in wandelschoenen is belangrijk voor het maximaliseren van comfort en het voorkomen van blessures en klachten in de voet. De steunzolen zijn ontworpen om je voeten in een neutrale positie te houden, waardoor de belasting op de voeten, enkels, knieën en heupen vermindert tijdens het wandelen. Naast steunzolen voor wandelschoenen van volwassenen, vind je bij ons ook stevige steunzolen voor kinderen. Zo wordt onder meer hielpijn bij kinderen vermindert. Doordat wij gediplomeerde voetpodologen in ons team hebben, kunnen wij zowel jou als je kind voorzien van de beste oplossing.

 

Bezoek ons voor persoonlijk advies en kwaliteitsproducten

Als je op zoek bent naar steunzolen voor je wandelschoenen, nodigen we je uit om langs te komen in onze winkel. Onze ervaren voetenspecialisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte steunzolen die passen bij jouw unieke voetvorm en wandelbehoeften. Ontdek het verschil dat de juiste steunzolen kunnen maken en geniet van langere, comfortabelere outdooractiviteiten zonder de zorg over voetpijn of ongemak.

 

 

Wandel kleding