Markt 54, 5527 EN Hapert
0497 - 38 64 48

info@voetengoed.nl

 

Openingstijden: 

maandag :   gesloten
di t/m vr   9.30-12.30 en van 13.30-18.00
zaterdag     9.30-16.00

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij tussen de middag gesloten van 12.30-13.30 uur

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

info@voetengoed.nl
Contacteer ons

 

Wandelkleding kopen in onze winkel

Wanneer je overweegt om wandelkleding te kopen in onze winkel in Hapert, stap je een wereld binnen vol variëteit en kwaliteit. Bij Voet en Goed begrijpen we dat elke wandelaar uniek is en dat ieder zijn eigen voorkeuren heeft als het gaat om outdooractiviteiten. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan verschillende merken wandelkleding voor iedereen: van de casual wandelaar tot de doorgewinterde avonturier.

 

Neem contact met ons op of kom gerust langs

Contacteer ons

 

Welke merken wandelkleding vind je in onze winkel?

Ons aanbod van verschillende merken wandelkleding is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoge eisen van outdoor liefhebbers. Onze collectie omvat onder meer de volgende merken:

 

  • Falke
  • Lutha
  • X-socks
  • IcePeak
  • Odlo
  • Schoffel

 

Elk merk in onze collectie staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je zeker bent van een goede investering in jouw wandeluitrusting. In onze collectie vind je ook waterdichte wandelkleding, zodat je kunt genieten van outdooractiviteiten ongeacht het weer. Maak je outfit compleet met de nodige wandelaccessoires.

 

Ontdek ons uitgebreide assortiment en krijg persoonlijk advies

Bij het kopen van wandelkleding in onze winkel reken je op deskundig advies en een persoonlijke service van een echte voetenspecialist. Onze medewerkers zijn zelf enthousiaste liefhebbers van outdooractiviteiten. Zij beschikken over de nodige kennis om je te helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting voor jouw volgende avontuur. Kom langs in onze winkel om de diverse merken wandelkleding te bekijken. Ontdek de nieuwste collecties, probeer de kleding en vind de perfecte pasvorm voor jouw outdooractiviteiten!

 

 

Wandel kleding