Markt 54, 5527 EN Hapert
0497 - 38 64 48

info@voetengoed.nl

 

Openingstijden: 

maandag :   gesloten
di t/m vr   9.30-12.30 en van 13.30-18.00
zaterdag     9.30-16.00

Dinsdag t/m vrijdag zijn wij tussen de middag gesloten van 12.30-13.30 uur

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

info@voetengoed.nl
Contacteer ons

 

Springschenen

Springschenen, medisch bekend als mediaal tibiaal stresssyndroom, is een term die wordt gebruikt om pijn langs de binnenkant van het scheenbeen te beschrijven, die vaak voorkomt bij mensen die regelmatig hardlopen of wandelen. Zonder de juiste aandacht en behandeling kunnen springschenen leiden tot ernstige blessures. Bij Voet en Goed in Hapert zijn we gespecialiseerd in het bieden van oplossingen en advies voor wandelaars en lopers die kampen met dit soort voetklachten.

 

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze specialisten

Maak een afspraak

 

Effectieve behandelingen en preventie van springschenen

Als je last hebt van springschenen zijn er verschillende stappen die je kunt ondernemen om de pijn te verlichten en verdere blessures te voorkomen. Goede steunzolen in wandelschoenen, bijvoorbeeld, spelen een belangrijke rol bij het bieden van de juiste ondersteuning en het verminderen van de druk op jouw scheenbenen. Daarnaast bieden wandelkousen extra demping en ondersteuning, vooral tijdens lange wandeltochten. Het is ook belangrijk om kinderen die actief zijn in sport, te voorzien van steunzolen voor kinderen, om de juiste ontwikkeling en ondersteuning van hun voeten te waarborgen en het risico op springschenen te minimaliseren.

 

Bezoek onze winkel voor professioneel advies

Ervaar je pijn en ongemak door springschenen? Wacht dan niet langer en kom langs bij Voet en Goed voor professioneel advies van onze ervaren podotherapeuten. Ontdek onze diverse merken en producten die speciaal zijn ontworpen om je te ondersteunen bij jouw herstel en preventie van voetklachten. Laat onze voetenspecialisten je helpen om vrij van pijn en met vertrouwen jouw favoriete activiteiten te ondernemen.

 

 

Wandel kleding